Registracija Uloguj se

call centar  Pon - Pet
od 09 do 17h

060/53...- klikni na broj

Uslovi korišćenja

 Sledeća pravila i propisi sadržani u ovom dokumentu važe za sve posetioce i korisnike portala Akcijskacena.rs

Akcijskacena.rs sajt je u vlasništvu firme Internet prodaja Niš, sa matičnim brojem 63859010 i sedištem  u Nišu. Korišćenjem sajt, vi prihvatate i slažete se da ćete se pridržavati ovih pravila i propisa.  Oni mogu da se ažuriraju s vremena na vreme  bez prethodnog obaveštenja, zato je potrebno da ih periodično pregledate.

Sadržaj web sajta i autorska prava

  Slažete se da nećete umnožavati, distribuirati, prodavati, trgovati, preprodavati ili koristiti u komercijalne svrhe sadržaj sajta.
  Slažete se da necete ometati ili narušavati usluga sajta, sigurnosnih sistema na sajtu ili na veb sadržaja.
  Administratori portala Akcijskacena.rs konstantno rade na održavanju tačnost informacija prikazanih na Web sajtu. Međutim, sajt ne garantuje da su opisi proizvoda ili drugi sadržaji na ovom sajtu 100% tačni, potpuni, pouzdani ili bez grešaka. Napominjemo da su fotografije postavljene u informativne svrhe i da one mogu prikazivati određeni pribori koji se možda ne nalazi u standardnom paketu proizvoda.

Vaš račun

  Koristeći sajt u određenim delovima je potrebno da imate korisnički nalog. Ako koristite ovaj sajt, Vi ste odgovorni za održavanje poverljivosti vašeg naloga i lozinke i za ograničavanje pristupa svom računaru i saglasni ste da prihvatite odgovornost za sve aktivnosti koje se dešavaju pod vašim nalogom i lozinkom. Ako sumnjate da je bezbednost vašeg korisničkog naloga povređena, molimo Vas da obavestite administratora sajta što pre. Akcijskacena.rs nije odgovoran za bilo kakvu štetu koja može nastati od neovlašćenog korišćenja vašeg korisničkog naloga.

Ograničenja odgovornosti

  Sajt i kompanija koja radi sajt, neće ni u kom slučaju biti odgovorna po bilo kojoj osnovi, niti za bilo kakvu direktnu, indirektnu, slučajnu, posebnu, posledičnu ili kaznenu štetu prilikom korišćenja ovog sajta ili bilo kojih drugih hiperlinkovanih sajtova, uključujući, bez ograničenja, izgubljenu dobit ili prihode, troškove zamene, prekida poslovanja, gubitak podataka ili štete nastale upotrebom ili oslanjanjem na informacije sa sajta.

 Poručivanjem proizvoda, Internet prodaja Niš kao vlasnik portala Akcijskacena.rs se ni u kom slučaju ne obavezuje da će prihvatiti kreiranu porudžbinu. U svakom trenutku bez predhodne najave porudžbina može biti otkazana.


Dostupnost Sajtu

  Akcijskacena.rs zadržava pravo da ukine, promeni, obustavi ili prekine, privremeno ili trajno, bilo koji aspekt veb sajta, uključujući i dostupnosti svih funkcija na sajtu, u bilo koje vreme i bez prethodne najave. Slažete se da Akcijskacena.rs neće biti odgovoran vama ili bilo kojoj trećoj strani za bilo kakvu izmenu, suspenziju ili obustavu sajta (ili bilo koji njen deo).

Komentari, komunikacija i ostali sadržaj koji ostavljaju posetioci


 Posetioci mogu komentarisati proizvode i slati email poruke na Akcijskacena.rs .
Akcijskacena.rs ima pravo da ne objavi komentare koji su zlonamerni, šire mržnju , sadrže nepristojne izjave i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih.
Takvi komentari će biti uklonjeni bez ikakvog obaveštenja. Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom email adresom nije dozvoljena na Akcijskacena.rs . Protiv takvih aktivnosti Internet prodaja Niš kao vlasnik sajta Akcijskacena.rs može pokrenuti odgovarajući zakonski postupak.


Cene proizvoda

 Sve cene proizvoda navedene na sajtu sa uračunatim PDV-om. Akcijskacena.rs ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja ili u direknom telefonskom kontaktu potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 50 000 je navedena cena 500 din, i sl.

Reklamacije

 U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na našu uslugu ili proizvod koji ste poručili kod nas, budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo rešeni da ispravimo svaku načinjenu grešku i da rešimo svaku nastalu situaciju.
Reklamciju podnosite popunjavanjem online reklamacionog lista ili slanjem e-mail poruke

POVRAĆAJ KUPLJENE ROBE

 Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, osim u slučaju kada kupac dobije u startu neispravan ili pogrešan artikal.
Troškove slanja robe na servis ili njihove zamene, snosi kupac.
Prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i porvobitnom stanju i originalno neoštećenom pakavanju. U suprotnom se ne obavezujemo za primanje paketa.

Obavezno proveriti sastav paketa nakon prijema robe od strane kurirske službe!
Rok za podnošenje reklamacije za neispravnost u startu je 24h