Registracija Uloguj se

call centar  Pon - Pet
od 09 do 17h

060/53...- klikni na broj

Šta je Akcijskacena.rs?

Osnovna ideja sajta Akcijskacena.rs je da na jednom mestu prikaže što širu ponudu različitih proizvođača i prodavaca sa domaćeg tržišta, i omogući svojim posetiocima / kupcima da brzo i jednostavno pronađu proizvode za koje su zainteresovani.

Najveći broj artikala se pomoću jednostavnog sistema za naručivanje može poručiti direktno dodavanjem u korpu ili ukoliko Vam je lakše kontaktiranjem call centra i operateri će popuniti porudžbenicu u Vaše ime.
Za sve artikle koji su na portalu, trudimo se da obezbedimo što je moguće više informacija u obliku detaljnih opisa, slika, prikaza cena, video prikaza itd.

Sve u svemu, portal Akcijskacena.rs možete zamisliti kao opširan foto-video katalog najrazličitijih proizvoda pomoću koga možete naručivati željene artikle. Zato se Akcijskacena.rs može nazvati online robnom kućom dostupnom 24h dnevno 365 dana u godini.
Akcijskacena.rs nastao je 2015. godine sa ciljem da poboljša stanje u sferi e-commerc portala u Srbiji, danas u stalnoj ponudi ima preko 50.000 artikala i taj broj raste svakodnevno.