Registracija Uloguj se

call centar  Pon - Pet
od 09 do 17h

060/53...- klikni na broj

Pre same kupovine proizvoda na sajtu Akcijskacena.rs pročitajte ova pojašnjenja koja su u vezi sa kupovinom i samim procesom poručivanja.

1) Sve cene su izražene sa PDV-om
2) Ambalaža i pakovanje proizvoda je uključeno u cenu – tačnije ne naplaćuje se dodatno (besplatno)
3) Troškovi transporta poručenih artikala se obračunavaju u zavisnosti od same mase proizvoda ili njihovog zbira, ako je naručeno više proizvoda.
Obezbedili smo veoma povoljne cene transporta, jer delom i Akcijskacena.rs učestvuje u troškovima isporuke  što možete i sami videti u cenovniku isporuke. Za proizvode koji su na posebnoj akciji može biti navedeno i da su troškovi transporta ukjlučeni u cenu proizvoda-BESPLATNO.

Naručivanje proizvoda
Naručivanje preko Akcijskacena.rs je veoma jednostavno i brzo:

 
  Za proizvod ili više proizvoda koje želite da poručite, na željenim artiklima kliknite na dugme "dodaj u korpu". U gornjem desnom uglu pronađite ikonu "KORPA" klikom na nju videćete sve proizvode koje želite da poručite. Proverite da li je to željena količina i nastavite prema uputstvima. Prilikom popunjavanja narudžbine izaberite način plaćanja. Trenutno je moguće izvršiti plaćanje na 2 načina ( virmanski-uplatnicom, pouzećem plaćanje kuriru prilikom dostave) . Kada završite ažuriranje podataka iz korpe, pošaljite narudžbinu.
Odmah posle slanja narudžbine, dobićete povratni e-mail sa narudžbinom koju ste popunili,  ubrzo nakon toga bićete obavešteni ili kontaktirani od strane operatera oko potvrđivanja porudžbine. Ukoliko ne možete iz bilo kog razloga naručiti proizvode preko sajta ili Vam je lakše da nam se obratite telefonskim putem.  Kontaktirajte operatere na sledeći telefon 060/5326007. Prilikom takvog naručivanja takođe morate imati E-mail adresu kako biste dobili potrebne informacije o statusu porudžbine.