Registracija Uloguj se

call centar  Pon - Pet
od 09 do 17h

060/53...- klikni na broj

Smrtonosne mašine - Filip Riv ( R0039 )

Knjige, Udžbenici, Školski pribor Smrtonosne mašine - Filip Riv ( R0039 )

Ocena: Bez ocene
675,00 din.
Količina
  • Opis
  • Komentari i recenzije


Svet je razoren Šezdesetominutnim ratom, a pokretni gradovi već hiljadama godina jure na točkovima po goletima u kojima više nema ničega sem blata i močvara, prinuđeni da proždiru jedni druge ne bi li pronašli gorivo za dalje kretanje. Držeći se načela gradskog darvinizma, pogonski grad London jede sva druga mesta oko sebe ne bi li obnovio zalihe i opstao. Kada se njegove vođe dokopaju razornog oružja iz Šezdesetominutnog rata u nameri da ga upotrebe na Protivpogonskoj ligi, čiji gradovi žive u miru i izobilju daleko od nasilnog Bespuća po kom pogonski gradovi seju smrt i međusobno se proždiru, mladi istoričar, pripravnik Tom, moraće da ustane protiv sopstvenog grada kako bi sprečio da zlo zavlada čitavim svetom.

Kotrljajući gradovi, leteći brodovi, nebeska naselja, gusarska sela na točkovima samo su deo maštovitog sveta koji Filip Riv opisuje kroz četiri knjige sage Smrtonosne mašine koja uskoro dobija i filmsku verziju u produkciji Pitera Džeksona!

Knjiga koju nećete moći da ispustite iz ruku, donosi nam pustolovinu o gradovima koji proždiru jedni druge zbog koje ćete u potpunoj neverici čekati rasplet maštovitih obrta.                  

Booklist

Uzrast:odrasli
Prevodilac: Miroslav Bašić Palković
Broj strana: 271
Format: 140 x 200
Pismo: latinica
Povez: mek
ISBN: 9788660355463

proba

Ocena:

Srodni proizvodi